HAUSTEN PÅ VEG. HAR DU SJEKKA VÅRE TILBOD?

Det er ei fin årstid vi går inn i. Vakre Kvinnher­ad med sine flotte bygder og turløyper innbyr til ute- og friluft­sliv. Innimel­lom kjem det vel ein og annan ruskev­ers­dag, og då er det blitt slik at vi brukar tida på nett, anten det er nyhen­de­lesing, strøyming, stu­di­ar eller anna som dreg oss inn i den dig­i­tale kvarda­gen. Kan­skje du kunne tenkt deg ein opp­grader­ing av net­t­farten? Kan­skje du kunne tenkt deg eit opp­gradert tråd­laust sys­tem? Vi i Kvinnher­ad Breiband sit klare til å hjelpe deg med råd, tips og løysingar.

Hausten er og TV-tid.

Det er og årsti­da for seri­ar, fil­mar og sport. Kan­skje du kan spare pen­gar på å få TV frå oss? Vi har gode pakkeløysin­gar som er konkur­ransedyk­tige. Nytt i år er at vi tilbyr V Pre­mi­um (Viaplay) med engel­sk fot­ball. Men ikkje berre engel­sk fot­ball, du får heile Viaplay sitt utval av sport, film og seriar.

Oppgradering?

Kan­skje er du allereie kunde og lur­er på om du skulle hatt ei opp­grader­ing? Eller kan­skje du berre lur­er på om kor­leis du nyt­tar deg av strøymeten­ester og muligheten til å endre kana­lut­valet ditt? Eller er nyfiken på vårt nye tråd­lause sys­tem? Ring oss på 53475640 eller stikk innom oss i Heiamy­ro 3 på Husnes. Og hugs, kjen­ner du nokon som ikkje er kunde, eller du ikkje er kunde enno, har vi fri etab­ler­ing ut 2024!