TV – Kanalpakkar – Start

Med Start får du tilgang til dei mest populære tv-kanalane og høve til å velje kanalar sjølv.

Du får fast tilgang til dei 20 mest populære kanalane, og i tillegg har vi anbefalt og valgt ytterligare 10 kanalar for deg. Du kan når som helst byte ut dei anbefalte kanalane, og velje ytterligare 10 i tillegg om du måtte ynskje det. Heile 20 av 40 kanalar er med det valfrie utvalet.

Du har over 70 kanalar i alle sjangrar og du kan velje akkurat når det måtte passe for deg.

Bli betre kjent med kanalane i menyen nedanfor!

Ynskjer du en ein tv-kvardag der du enkelt og greit har tilgang til alle kanalane nedanfor? Då anbefaler vi at du vel ein av kanalpakkane Familie eller Underhaldning.

Bestill

Har du allereie Start Grunnpakke?

Trykk her for å endre kanalar i din TV-pakke.

Faste kanalar

Desse kanalane er ein del av det faste utvalet i Start.

Norges største TV-kanal med et allsidig og godt programtilbud. NRK1 viser nyheter, dokumentarer, kultur, sport, underholdning, distriktssendinger og aktualitetsprogrammer. (Kanalen er tilgjengelig både i standard og HD-kvalitet. Har du HD-boks får du automatisk tilgang til begge versjonene)NRK2 er et alternativ for unge, voksne seere med fordypende aktualitets- og kulturstoff og underholdningstilbud. (Kanalen er tilgjengelig både i standard og HD-kvalitet. Har du HD-boks får du automatisk tilgang til begge versjonene)Før 1930: NRK Super er norges mest populære barnekanal. Etter 1930: NRK3 rettes mot den yngre delen av befolkningen i alle aldre og underholder med gode serier, humor, musikk, film, dokumentarer og filmklubb. (Kanalen er tilgjengelig både i standard og HD-kvalitet. Har du HD-boks får du automatisk tilgang til begge versjonene)Norges nest største TV-kanal med programmer innen underholdning, nyheter, dokumentarer, debattprogrammer, serier, filmer, sport og musikk. (Kanalen er tilgjengelig både i standard og HD-kvalitet. Har du HD-boks får du automatisk tilgang til begge versjonene)TVNorge gir deg et bredt utvalg av spennende filmer, serier og dokumentarer. Kanalen sender også mange norske og amerikanske reality-TV konsepter. (Kanalen er tilgjengelig både i standard og HD-kvalitet. Har du HD-boks får du automatisk tilgang til begge versjonene)
Mannekanalen MAX er for de som ønsker litt tøffere tv med action, blod, eksos, sport, spenning og fart. I tillegg byr MAX på noen av verdens beste TV-serier. (Kanalen er tilgjengelig både i standard og HD-kvalitet. Har du HD-boks får du automatisk tilgang til begge versjonene)TV3 er en underholdningskanal for hele familien. Programtilbudet består av kvalitetsserier, gode filmer og mange norske programmer i ulike kategorier. (Kanalen er tilgjengelig både i standard og HD-kvalitet. Har du HD-boks får du automatisk tilgang til begge versjonene)TV2 Zebra er kanalen for deg som er glad i god underholdning og sport.Viasat 4 gir deg en god blanding av humor, action og sport. Få med deg kvalitetsserier, dokumentarer og UEFA Champions League. (Kanalen er tilgjengelig både i standard og HD-kvalitet. Har du HD-boks får du automatisk tilgang til begge versjonene)TV2 Nyhetskanalen følger de viktigste sakene i Norge og verden fra time til time gjennom dagen. Se nyheter, polititikk, utenriks, børs, finans og sport.
FEM er et fristed for alle kvinner og skal glede, underholde, engasjere og inspirere den smarte, moderne kvinnen. Få med deg flere gode filmer og spennende serier.TV2 Bliss viser drama, dokusåper, reality og filmer.TLC Norge er ”kanalen for hele meg”, med et bredt spekter av innhold; fra familie til krim, fra helse til bryllup, fra det overnaturlig til det sjokkerende.National Geographic er blandt verdens mest kjente og mest anerkjente konsepter. En kanal for den moderne eventyrer med dokumentarer og serier av ypperste klasse. (Kanalen er tilgjengelig både i standard og HD-kvalitet. Har du HD-boks får du automatisk tilgang til begge versjonene)Discovery Channel gir deg mulighet til å oppleve og utforske verden. Med temakveld alle hverdager rettes søkelyset mot oppdagelser, vitenskap, teknologi, natur, historie og etterforskning.
BBC Entertainment viser non-stop underholdning med morsomme komedier, drama, og prisvinnende underholdningsprogrammer fra BBC.SVT1 er Sveriges største kanal med variert innhold for hele familien. Se drama, fakta, sport, serier, kultur, spillefilmer og barneprogrammer. (Kanalen er tilgjengelig både i standard og HD-kvalitet. Har du HD-boks får du automatisk tilgang til begge versjonene)En superpopulær og norsk versjon av verdens mest kjent musikk- og underholdningskanal!Disney Channel er kanalen for hele familien! Populære serier for store og små, familiefilmer, og klassikere som Løvenes konge, Oppdrag Nemo og Dumbo sammen med nye favoritter som Phineas og Ferb og Shake it up!Eurosport er Norges største sportskanal med 2000 timers direktesending innen fotball, tennis, olympiske vinter- og sommeridretter, sykkel og motorsport med mer. (Kanalen er tilgjengelig både i standard og HD-kvalitet. Har du HD-boks får du automatisk tilgang til begge versjonene)

Anbefalte kanalar

Dei anbefalte kanalane følger med Start. Disse kan endrast om du ynskjer det.

På TV 2 Sportskanalen kan du følge med på norsk ishockey, sykkelritt, håndball og andre store sportsbegivenheter. (Kanalen er tilgjengelig både i standard og HD-kvalitet. Har du HD-boks får du automatisk tilgang til begge versjonene)På VOX menyen finner du både nye og gamle klassikere, britiske serier, krim, talkshow, humor og filmer.Fox er en underholdningskanal som tilbyr sine seere splitter nye og prisbelønte serier som aldri tidligere er vist på norske skjermer. (Kanalen er tilgjengelig både i standard og HD-kvalitet. Har du HD-boks får du automatisk tilgang til begge versjonene)TNT viser en blanding av prisbelønte dramaserier, komedier og filmer. Kanalen viser blant annet den nye sykehusserien Monday Mornings.CNN leverer internasjonale nyheter, intelligente analyser og inspirerende innsikt fra et globalt perspektiv. Ingen nyhetsaktør kan skilte med bedre og bredere dekning av det globale verdensbildet enn CNN. Helt siden oppstarten i 1980 har CNN vært en innovativ og faktabasert nyhetsleverandør. Og med 1100 kontorer verden over, et tall ingen annen nyhetsaktør er i nærheten av å kunne matche, er heller ingen nyhetskanal på pletten så raskt som CNN. Debattprogrammer, dokumentarer og spesialreportasjer av høy kvalitetet skaper også en totalitet i CNNs dekning, hvor kanalen ikke nøyer seg med å vise nyheten, men også forklarer hva som skaper nyhetene og gir deg en mulighet til å møte menneskene i nyhetsbildet. På CNN skyves ikke gråsonene under teppet, men tas frem i lyset for å best mulig vise kompleksiteten i vår dynamiske hverdag. CNN – kritikerrost nyhetsdekning fra prisvinnende journalister. Ingen gir deg bedre innsikt i verden rundt deg, enten det er politikk, økonomi eller generell nyhetsdekning.
TV 2 Filmkanalen tilbyr de beste filmene fra 70 tallet og frem til i dag. Her kan du se de filmene du husker, men allikevel gjerne vil se om igjen.Nickelodeon er en barnekanal for barn mellom 4 – 14 år. Alle program vises på norsk. Sender kjente tegnefilmer og serier som SvampeBob, Madagaskar pingvinene, Dora og iCarly. Sendetid fra 05 – 21.Travel Channel er en kanal som spesialiserer seg på reiseprogrammer. Her får du en god miks med ferieideer, kultur, livsstil, mat og drikke og praktiske reisetips. Kanalen er tilgjengelig både i standard og HD-kvalitet. Har du HD-boks får du automatisk tilgang til begge versjonene.Animal Planet tar deg med til dyrenes verden på de mest utrolige måter. Det er temakveld alle hverdager hvor du kan oppleve ville dyr fra alle verdens hjørner. Kanalen er tilgjengelig både i standard og HD-kvalitet. Har du HD-boks får du automatisk tilgang til begge versjonene.

Kanalar du kan velje

Du kan tilpasse kanalutvalet ditt ved å bytte ut dei anbefalte kanalane og i tillegg velje inntil 10 ekstra kanalar. Ynskjer du alle kanalene i valmenyen kan du velge Familie eller Underhaldning

Cartoon Network viser barnevennlige tegneserier som passer for hele familien. Se alt fra barnas kjente favoritt tegnefigurer til helt nye og spennende serier. Cartoon Network tilbyr heseblesende eventyr og tåretrillende latter for hele familien, døgnet rundt, alltid dubbet til norsk.Disney XD er TV-kanalen for alle som liker action, sport og humor. Her finner du Marvels tegnefilmserier med superheltene Spider-Man og Iron Man, de nye favorittene Phineas og Ferb og Disney-klassikere som Donald Duck. Alle programmer er tekstet eller dubbet til norsk.Boomerang er barnekanalen som sender blant annet Byggmester Bob og Lokomotivet Thomas. Du kan også se Scooby-Doo, Tom & Jerry og mange, mange flere. Boomerang sender 24 timer i døgnet og alt er dubbet til norsk.Disney Junior er en TV-kanal som tilbyr underholdning spesielt tilrettelagt for 2-7-åringer og deres foreldre. Disney Junior er en reklamefri kanal som sender daglig fra kl. 06:00-19:00. Alle programmer er dubbet til norsk.NickJr. er kanalen for barn i alderen 3–5 år. Programmene blir sendt på norsk, og underholder de aller minste på en hensiktsmessig måte.
TV4 er en svensk kanal som satser på underholdning, nyheter, sport og aktuelle debatt- og dokumentarprogram. Barne- og kulturprogram står også på menyen.SVT2 er en svensk kanal som gir deg det siste av nyheter, natur- og vitenskapsprogram samt kvalitetsfiksjon. SVT2 sender også mange egenproduserte filmer og serier.DR1 er en dansk kanal som sender nyheter, reportasjer, dokumentarer, drama, serier, filmer, quiz, aktuelle talkshows og ikke minst gode barneprogrammer.Nyheter, reportasjer, dokumentarer, drama, serier, filmer, quiz, talkshows med kjente og aktuelle dansker, og ikke minst gode barneprogrammer.Gir deg en rekke prisvinnende produksjoner fra et bredt spekter av programsjangre i HD-kvalitet. (Du trenger en HD-boks for å se denne kanalen)
Gir deg inspirasjon i hverdagen. Her får du tips til interiør, klesstil og mote, matlaging, familie og mye mer.BBC Knowledge viser det aller beste fra BBCs prisvinnende fakta- og underholdningsprogrammer.NatGeo Wild gir deg et helt unikt innblikk i naturen, miljøet og de fantastiske dyreliv, som finnes på jorden. La deg inspirere av unike dokumentarer og fantastiske naturreportasjer.History Channel HD sender de råeste dokumentarprogrammer og historiske realityshow i sylskarpe HD-bilder. (Du trenger en HD-boks for å se denne kanalen)Viasat Nature viser dokumentarer av høy kvalitet med fokus på natur- og dyreliv.
Viasat Crime viser det beste av krimserier laget for tv.Viasat Explorer viser spektakulære programmer og dokumentarer om natur og dyreliv. Reportasjer fra strabasiøse ekspedisjoner og populærvitenskapelige dokumentarer som sjokkerer, utfordrer og underholder.Viasat History sender faktaorienterte dokumentarer innen politikk, kultur, vitenskap, antropologi og religion. Kanalen går i dybden og gir unik innsikt i eldre så vel som moderne kultur.Investigation Discovery viser spennende dokumentarer om oppklaring av mordsaker, rettsmedisinske funn og tilhørende politietterforskninger.Outdoor Channel gir deg friluftsliv i sylskarpe HD-bilder. Er du interessert i utendørsaktiviteter som jakt og fiske, off-road kjøring og eventyr fra villmarken, er dette kanalen for deg!
CBS Reality viser virkelige hendelser, naturkatastrofer, ulykker og hverdagslive opplevelser. Du får se hvordan livet virkelig er - fra det utroligste til de merkeligste hendelser.En av de mest populære kanalene innen matlaging i USA! Se programmer som Iron Chef America, Chopped og 30 Minute Meals med stjernekokken Rachael Ray.Dokumentarer og naturprogrammer i HD-kvalitet. Bli med ut i naturens, historiens, vitenskapens og teknologiens utrolige verden. (Du trenger en HD-boks for å se denne kanalen)Discovery Science viser populære program som varter opp med de nyeste oppfinnelsene og den siste teknologiske utviklingen i verden.Discovery World gir deg gripende fortellinger om begivenheter og personer som har avgjort nasjoners skjebner og som har og gitt liv til kulturer, tro og konflikter.
FLN er kanalen for den moderne kvinne med programmer som mote, glamour, samliv og populære talkshows.Det aller siste fra catwalken. Modeller, trender og moteshow fra Paris, Milano, New York, Madrid og Tokyo. Kanalen holder deg oppdatert og gir deg siste mote først.Star! er kanalen som gir deg film, musikk, mote, dokumentar og storslagne gallaer.Silver er filmelskernes kanal! Her kan du se kvalitetsfilmer fra hele verden. Alle filmer er tekstet på norsk og er uten forstyrrende reklameavbrudd. (Du trenger en HD-boks for å se denne kanalen)Showtime er en filmkanal med nonstop action fra Hollywood til Hong Kong - 24-timer i døgnet. Filmene som vises er et utvalg av de siste ti års mest populære filmer.
TCM er en filmkanal som tar deg inn i filmens verden av tidløse filmperler og klassiske kinosuksesser i alle tenkbare genre fra romanser til westernfilmer og thrillere.Ginx er en rendyrket videospillkanal, og er et eldorado for spillinteresserte. Kanalen sender 24 timer i døgnet.Eurosport 2 har eksklusive rettigheter på det mange for tiden rangerer som verdens beste fotballiga – Bundesligaen. Til daglig finner vi flere norske landslagsspillere i de to øverste divisjonene i Tyskland. I tillegg får du mer actionpregede sporter, og dobbel dekning under arrangementer med action på flere baner.(Kanalen er tilgjengelig både i standard og HD-kvalitet. Har du HD-boks får du automatisk tilgang til begge versjonene)Motorsport, magasininnslag, tester, bilutstillinger, dokumenterprogram og reportasjer. Programmene er laget av motorentusiaster, for motorentusiaster.Trace Sport Stars HD sender 24 timer i døgnet og gir deg et innblikk i idrettsstjernenes liv utenfor arenaen, og gjerne med et litt annet innblikk enn de tradisjonelle sportskanalene.
Extreme Sports Channel er dedikert til ekstreme idretter med trendy livsstil. Se utfordrende og spektakulære idretter som surfing, skateboard og snowboard.Fatstone er kanalen som fokuserer på utendørs actionsport. Du kan blant annet se programmer med skating, surfing, windsurfing, snowboard, ski, sykkel, og mange andre idretter man kan drive utendørs – uten motor.Musikkvideoer, konserter og topplister i HD-kvalitet. MTV Live HD kommer med surround lyd og gir deg følelsen av å stå på første rad og gir deg den beste musikkopplevelsen du kan få! (Du trenger en HD-boks for å se denne kanalen)MTV Music er en 24 timers musikkvideokanal som spiller de nyeste videoene fra hele verden. Her håndplukkes det beste fra alle MTV networks-kanaler til en herlig miks.På MTV Hits handler det om nye videoer og hits du aldri blir lei. MTV Hits har et pop fundament, men her kommer også dance, r&b, metal og mainstream indie.
MTV Dance er den eneste tv-kanalen som leverer klubbmusikk døgnet rundt og gir deg tilgang til de kuleste nattklubbene og festivalene i verden.MTV Rocks er kanalen med attitude for fans av indie, rock og alternativ musikk; variert, cutting edge musikk. Perspektivet er leftfield og kanalen er for og av individualister.VH1 er kanalen som spiller musikk fra 80- og 90-tallet. Kanalen sender musikkvideoer, liveopptredener og eksklusive intervjuer, 24 t. i døgnet, hele uken.VH1 Classic er hemningsløst nostalgisk. En fest full av klassiskere fra 60- til 90-tallet. Her er det noe for enhver som ønsker å mimre om musikken som var med på å forme dem som mennesker.Fransk kanal for musikkelskeren. Gir deg mye klassisk musikk, opera og akustisk jazz. Mezzo gir deg musikk fra hele verden med opptak fra konserthaller og festivaler.
BBC World News er kanskje verdens mest kjente nyhetskanal. Internasjonale nyheter, finans- og sportsnyheter i tillegg til et utvalg underholdningsprogrammer.Al Jazeera English og Arabic: Internasjonal nyhetskanal som sender globale nyheter og aktualitetsprogrammer med et perspektiv fra Midtøsten. Sender 24 timer i døgnet.Sky News er en av Europas mest populære 24 timers nyhetskanaler. Sky News har vist de ferskeste nyhetene fra minutt til minutt, værvarsler og sportsnyheter siden 1989.CNBC er en av verdens ledende businesskanaler, med et globalt perspektiv på forretning, finans og reportasjer 24 timer i døgnet.Internasjonal nyhetskanal som holder deg oppdatert innen verdens næringsliv og finansmarkeder 24 timer i døgnet.
France 24 French/English er en internasjonal nyhetskanal som sender døgnet rundt. Kanalen gir et fransk perspektiv på verdensnyheter.Tysk underholdningskanal for hele familien. Her sendes nyheter, show, serier, tegneserier og sport.TV 5 er en fransk almennkanal som inneholder nyheter, barne-tv, dokumentarer, dramaserier, aktualitetsprogrammer, filmer og sportRTL er en tysk kanal med lettere underholdning, serier, musikk, sport, nyheter og filmer.3SAT er en populær tysk kanal med kultur, musikk, sport og nyheter.
Rai Uno er en Italiensk kanal med underholdning for hele familien. Her finner du nyheter, reportasjer, aktualitetsprogrammer og dekning av alle viktige begivenheter i Italia.Spansk kanal som tilbyr varierte programmer av høy kvalitet. Nyheter, serier, filmer, dokumentarer, spillshow, teater, sport, musikk og barne-tv.God Channel er en frittstående, engelsk kristen kanal som leverer et variert innhold med fokus på kristent budskap og etikk. God Channel sender også programmer på norsk, svensk og dansk.Visjon Norge er en skandinavisk kristen kanal som sender 24 timer i døgnet.Kanal 10 er en livssynskanal fylt med filmer, dokumentarer , musikk og talkshow fra inn- og utland.
TRT International er en av Tyrkias største TV-kanaler, med en bred programprofil som inkluderer nyheter, sport, filmer og dokumentarer.Russisk kanal med filmer, serier, nyheter og talkshows.TV Polonia er en polsk underholdningskanal. Kanalen sender egenproduksjoner, dokumentarer, filmer, underholdning, barne- og ungdomsprogrammer.Kroatisk kanal som sender, nyheter, film, serier, sport og underholdning.

Tilleggstenester

Tv, radio- og musikkanalar som følger med i Start